Šinejd O'Konor Foto:EPA/BOGDAN BOROWIAK

Smrt Šinejd O’Konor ne tretira se kao sumnjiva, saopštila je londonska policija, dodavši da je pevačica preminula u engleskoj prestonici.

Irska pop zvezda Šinejd O’Konor je preminula u svom domu u Londonu, saopštila je Metropoliten policija detalje odlaska pevačice.

Šinejd O’Konor je pronađena bez svesti juče nešto posle podneva u svom londonskom domu. Odmah je alarmirana Hitna pomoć. Ali pomoći nije bilo i lekari su samo mogli da konstatuju smrt – dodaje se u saopštenju londonske policije.

Izveštaj sa lica mesta već je prosleđen forenzičarima, precizirali su, kako je preneo BBC, iz policije, uz napomenu da se smrt pevačice u 56. godini ne tretira kao „sumnjiva“.

Time je londonska policija razvejala sumnje mnogih da je irska pevačica, koja je u dva navrata proteklih decenija pokušala da oduzme sebi život, izvršila samoubistvo.

Pop zvezda se tek pre nekoliko nedelja doselila u London, u južni deo engleske prestonice i u jednom od poslednjih postova na Tviteru, 9.jula navela kako namerava da snimi nove pesme…

Bonus video: Glas, dirka, bas

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar