Mile Kekin Foto: Amir Hamzagić/Nova.rs

Sjajno koliko vas ima! Nadam se da ćemo se super provesti, pošto je ovo prvi put da nastupam pred publikom koja sedi, zato se slobodno opustite i ne ponašajte se kao, ne daj bože, u pozorištu, kazao je u svom dobro poznatom maniru Mile Kekin sa scene mts Dvorane gde je održao koncert ovoga puta bez Hladnog piva, sa svojim novim bendom.

Iako više nije u Hladnom pivu, Kekin je uz pesme „Mala“, „Ratnik svjetla“ i „Guvernal“ sa svog novog albuma „Nežno đonom“, izvodio mahom dobro poznate hitove starog benda, te je publika već nakon prvih nekoliko minuta bila na nogama i u glas pevala „Pitala si me“, „Samo za taj osećaj“, „Pjevajte nešto ljubavno“ i naravno „Nije sve tako sivo“.

Svi su veoma dobro reagovali i na nove stvari koje su se već odomaćile na plejlistama, ali najveću euforiju ipak su pravile one „dobre stare“.

Mile Kekin Foto: Amir Hamzagić/Nova.rs

Iznenađenje za publiku bilo je izvođenje pesme „Atlantida“ i to u duetu sa Bajagom, koju su kolege prvi put izvele zajedno uživo.

Bajaga, Mile Kekin Foto: Amir Hamzagić/Nova.rs

I nakon izvođenja 30 pesama ove večeri, obistinilo se ono što je govorio Kekin o svom novom albumu, a publika je u interakciji sa autorom i bendom dokazala: „uz Nježno đonom se može zapevati, zaigrati, nasmejati se, ali i zamisliti nad samim sobom“.

Kekin je na početku izrazio sumnju u „publiku koja sedi“, ali se do kraja koncerta ispostavilo da takva publika ne postoji kada je reč o njegovoj muzici i nastupu, te je u skladu sa poslednjom numerom „Samo za taj osećaj“ – stari osećaj bio tu!

Foto: Amir Hamzagić/Nova.rs

Bonus video: Koncert benda Leb i sol

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar