Mile Kekin i Hladno pivo Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Pesmom "Mala" započinje novo poglavlje Mileta Kekina. To je prvi singl sa njegovog solo albuma, koji je u pripremi i biće objavljen na proleće sledeće godine.

– To je pesma, kao i karakter curice o kojoj pevam, ona je bila prgava i nije dala da se smesti u stihove. „Mala“ je dobra kao prvi korak jer je stilski drugačija od Hladnog piva, a i mislim da je poruka važna, da na neki način podrži sve one koji ne žele da se uklope u očekivanja koja imamo. Sve je krenulo od moje ćerke koja se zakačila za TokTok gde često promatra nestvarna lica provučena kroz milion filtera. Odrasti u ovom dobu je ogroman pritisak, sve je površno i to me je motivisalo da napišem pesmu čija je poruka da je savršeno dosadno i da ne treba biti kul – kaže Kekin.

Kada je počeo da piše „Malu“, Mile Kekin kaže da nije ni sanjao da će se ona pretvoriti u slikovnicu, a još se manje nadao da će je napraviti Tomislav Torjanac, autor „Kako živi Antuntun“ i „Grga Čvarak“.

– Ideja je potekla od prijatelja koji je poslao pesmu jednom od naših najboljih ilustratora, on se oduševio i napravio spot, ja sam oduševljen kako izgleda i zvuči – rekao je Kekin, prenosi N1.

Kaže i da je osamdeset odsto albuma spremno.

– Da prođu Božić i Svetsko prvenstvo i da zapakujemo, biće još jedan singl pre albuma, on će biti malo besniji, glasniji i angažovaniji od prvog – poručuje.

Bonus video: Poslednja tura „Hladnog piva“ 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar