Foto: Gerta Kordalli; promo

Šesti singl "Samo za nju" sa albuma Plan B Volume 1 prvi put ujedinjuje dva umetnika sa ex YU scene - maestralnog Dadu Topića i legendarnog Vlatka Stefanovskog.

Oni su se pridružili plejadi regionalnih zvezda – Đuletu Van Gogu, Maji Sar, Dejanu Cukiću, Tamari Todevskoj, Dragom Jeliću i Mii Dimšić – u humanitarnoj akciji prikupljanja sredstava za Plan B fondaciju, koja pomaže obolelim muzičarima.

– Protekle dve godine su nas naučile da mogu doći i teža vremena kojima se moramo prilagoditi. Umetnicima nije svojstveno da miruju i sve dok (kao ja) imamo inspiraciju, trebamo da stvaramo. Plan B je plemenita ideja koja mi se svidela i zato sam snimio lepu baladu koju volim da pevam. Posebno mi je drago što je gitarske deonice odsvirao sjani Vlatko Stefanovski – istakao je Dado.

Za baladu „Samo za nju“ snimljen je i spot.

– Kada me je moj prijatelj, producent Voja Aralica, pozvao da učestvujem u Plan B kampanji, nisam previše razmišljao već se odmah priključio istoj – naročito što pesmu izvodi Dado Topić, čiji sam dugogodišnji fan. Moj solo je samo dodatak celoj produkciji – skroman je Vlatko Stefanovski.

Zadovoljstvo numerom nije krio ni Zoran Konević, idejni začetnik i osnivač fondacije Plan B.

– Teško je rečima opisati moju ličnu satisfakciju načinom na koji je Dado otpevao ovu pesmu. Naš dragi i voljeni Dado nas decenijama oduševljava svojim talentom i glasom koji je tako prijatan, a istovremeno veoma moćan.

Bonus video: Glas, dirka, bas – If You Go Away

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar