Ekipa predstave "Urednik" Foto:Promo

Sa idejom da je pozorište lekovito i važno za društvo Reflektor teatar objavio je repertoar za april mesec, na kome se nalaze predstave "Urednik", "Muškarčine", "Smrt fašizmu" i "Sumnjivo lice".

Za 8. i 9. april sa početkom od 19 sati zakazano je izvođenje predstave „Urednik“ Sare Radojković, čiji koncept i režiju potpisuje Vojkan Arsić. U ovom komadu uloge tumače: Vladan Slavković, Tanja Petrović, Jelena Rakočević, Darko Ivić, Uroš Novović, Miloš Lazarov, Aleksandra Cucić, Marko Panajotović i Maja Šuša.

Komad „Smrt fašizmu: O Ribarima i Slobodi“, čiju dramaturgiju i režiju potpisuje Milena Bogavac, biće izveden 14. aprila od 19 časova, a publici će se pokloniti Đorđe Živadinović Grgur, Nina Nešković, Strahinja Blažić, Sunčica Milanović i Matija Živković.

„Muškarčine“, Foto:Promo

Čuvena drama Branislava Nušića „Sumnjivo lice“ u režiji Vojkana Arsića na repertoaru je 19. aprila  od 19 sati, a na sceni se pojavljuju: Zoran Pajić, Jelena Bogavac, Mirjana Jelić, Đorđe Živadinović Grgur, Marko Panajotović, Uroš Novović, Janko Cekić, Aleksandar Jovanović i Predrag Vasić.

Za 24. april od 19 časova zakazano je izvođenje predstave „Muškarčine“ za koju su koncept, dramaturgiju i režiju uradili  Milena Bogavac i Vojkan Arsić, dok igraju: Alek Surtov, Đorđe Živadinović Grgur, Jovan Zdravković, Marko Panajotović, Nikola Pavlović, Uroš Novović i Rastko Vujisić.

Reflektor teatar, osnovan sa idejom promovisanja odgovornosti, prinuđen je, kako je saopšteno, da zbog pandemije maksimalno smanji broj mesta u gledalištu.  S obzirom da Dorćol Platz, gde se nalazi scena ovog teatra, raspolaže sa 400 kvadratnih metara, broj ulaznica za predstave tokom aprila ograničen je na 30.

Bez obzira na tako mali broj ljudi dozvoljenih u publici, Reflektor teatar poziva posetioce da svi zajedno „svetle u mraku“.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar