E-play
Maja, Trut i Nemanja iz benda E-Play Foto:D Mataruga

Alternativni bend E-Play će izaći pred publiku 29. avgusta u beogradskom klubu "Fest" i biće to njihov prvi koncert od početka pandemije.

– Evo, dogodila se mogućnost da probamo da održimo koncert i radujemo mu se kao nikada do sada. Nije lako živeti ovaj život „na pauzi“ i baš zbog toga se nadamo da ćemo uspeti da stvorimo posebnu energiju u „Festu“. Jako nam je nedostajala publika i ovaj predstojeći susret 29. avgusta će stvarno biti nestvaran za sve nas – rekla je Maja Cvetković, basistkinja i pevačica benda.

Ona podseća je važno da u ovom periodu budemo pažljivi.

– Molimo sve koji dođu na koncert da budu odgovorni i prema sebi i prema drugima da bi se ovaj događaj uspešno održao. Mislim da je svima već jasno koje su to mere koje treba da se preduzmu – navodi Maja.

Grupa E-Play objavio je nedavno svoj prvi „video sa stihovima“ u karijeri za pesmu „Japan“ sa albuma „Sloboda“.

Time je svih sedam pesama sa ovog albuma dobilo video forme. Prethodno su objavljeni spotovi za „Srešćemo se neki drugi put“, „Da budemo samo dobro“, „Pristanište“, „Uzmi mi sve“, „Šamarčinu“ sa porukom protiv nasilja nad ženama i „Slobodu“ u kome se pojavljuje glumica Sloboda Mićalović. Album „Sloboda“ nedavno je objavljen i na vinilu (Long Play, 2020).

– Važno je da budemo dobro, slobodni, da pristajemo samo na ono što mi izaberemo kao pravo rešenje i da nam mogu uzeti sve što imamo, ali samo ne mogu uzeti nas – kaže Maja kratko opisujući suštinsko značenje “Slobode” za svoj bend, u kom su i bubnjar Goran Ljuboja – Trut i gitarista Nemanja Velimirović.

Ulaznice za koncert u „Festu“ su 1.000 dinara.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar