Foto:EPA/BRENDAN MCDERMID

Film o Vitni Hjuston, koji nosi naziv "I Wanna Dance With Somebody", počeo je da se snima u Los Anđelesu, a prve fotografije već su dostupne javnosti. Legendarnu pevačicu igra britanska glumica Naomi Ejki, koja je svojevremeno glumila lik Džejn u filmu "Ratovi zvezda: Uspon Skajvokera" iz 2019. godine.

Naomi Ejki je snimila scenu kako jede pomfrit dok je sedela u Porše kabrioletu noseći kostim koji neverovatno podseća na to doba, piše „Daily Mail“.

Ejki magično podseća na legendarnu pevačicu, piše „Daily Mail“, a set i kadrovi neodoviljivo vraćaju u osamdesete.

Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Nakon što je prošle godine dobila ulogu Vitni Hjuston, uverila je fanove da će opravdati poverenje koje joj je ukazano.

– Daću sve od sebe jer ta žena, prolaze mi žmarci kroz kičmu kada govorim o tome koliko mi znači sve, ona kao muzičarka, kao afroamerikanka, taj svet, afroamerička priča i njena sudbina…. Uložiću sve kako bih se pobrinula da bude pravilno predstavljena – rekla je Naomi Ejki za „Entertainment Tonight“ i dodala:

Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

– Samo želim da ispričam njenu priču. I mislim da ću moći da podnesem pritisak kada budem u stanju da to pojednostavim – navela je glumica.

Vitni Hjuston, koja se smatra najnagrađivanom pevačicom u istoriji, tragično je preminula od predoziranja i davljenja u 48. godini. Ona je pronađena mrtva u kadi u hotelskoj sobi Beverli Hiltona 11. februara 2012. godine. Mrtvozornik okruga Los Anđeles potvrdio je da je uzrok njene smrti bilo slučajno utapanje, a u njenom organizmu su tada pronađene droge.

Film o njenom životu očekuje se krajem 2022. godine.

Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Bonus video: Nepoznate zanimljivosti o poznatima kroz mitove i anegdote

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar