Rediteljka i kolumnistkinja Maja Uzelac, bila je gošća emisije "Probudi se", povodom večerašnje promocije njene knjige kolumni, u klubu "Kula" u 19 časova u Cetinjskoj ulici.

“I evo, najzad, imam iskustva, nemam frku, nije mi stalo do reputacije, a nemam ni nešto mnogo vremena. Prvi put u životu, pisaću kratko o najprostijim stvarima najprostijim rečnikom. Svima nam najviše znači, a više nemam živaca da preskačem. Uozbiljimo se. Budimo najbolji mi. Neko s rokom trajanja ne može to sebi da dozvoli”. Ovo je početak nove knjige Maje Uzelac „Prosto“, zbirke tekstova koju je pomenuta kolumnistkinja, rediteljka, producentkinja i autorka nekad veoma popularne emisije „Kulturni nokaut“ pisala za sajt Nova.rs od februara 2020. do jula 2022. godine.

Večeras je promocija knjige, a Maja Uzelac je jutros bila sa gledaocima emisije „Probudi se“.

„Mislim da sam prošla različite putanje i imala svakakve amplitude, na kraju mi je jedino ostalo da ne razmišljam više kako i šta, već da pustim da izađe iz mene onako kako jeste“, kaže Maja Uzelac, dok priča o svojim kolumnama.

Bonus video: „Gospodar prstenova“ najvoljenija knjiga 20. veka – Navršava se 50 godina od smrti Tolkina, oca epske fantastike

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar