Foto: Igor Starešina

"Očekujte neočekivano!" najavio je bend Kanda, Kodža i Nebojša tokom promocije i to se i dogodilo sinoć na koncertu u punoj Velikoj sali Doma omladine, a ništa manje se ne predviđa i za drugi koji će biti održan večeras na istom mestu.

Publika je doživela dva sata čistog muzičkog hedonizma tokom izvođenja dva koncerta – akustičnog i električnog. Bend je prvi put u karijeri izveo dva koncerta za jedno veče, a publika je, iako su se nalazili u sali sa sedećim mestima, bend dočekala na nogama i pozdravila ih ovacijama.

Foto: Igor Starešina

Akustični deo koncerta je, na oduševljenje svih, počeo pesmom „Vera, nada, ljubav i stav“, da bi usledile „Deveti život“, „Prekidi ponovo“, „Ton po ton“, „Tajne letenja“, a „Ahead There“ je fenomenalno zvučala u akustičnoj verziji. Tokom izvođenja „Siroti Ani i Bo“ bendu se na bini pridružio basista Ognjen Beader, koji je ostavio veliki pečat u stvaranju ovog hita. Svaki trenutak kada je mogao da se odvoji od mikrofona Oliver je iskoristio da priđe ljudima u prvim redovima sa kojima je nazdravljao i rukovao se.

Foto: Igor Starešina

„Prekid stvarnosti“ je nastao kada je bend akustične zamenio električnim instrumentima, a u sali je nastala opšta euforija. Usledili su hitovi “Sve je stalo”, “Nebo”, “Uvek u ponoć”, “Štastopojo” i druge pesme koje su u obeležile više od 30 godina rada benda, koji je se sa alternativne brzo popeo na mainstream rock scenu.

Foto: Igor Starešina

Veštinu muziciranja, znanje i iskustvo su nesebično podelili sa publikom i tokom bisa. Unikatno Oliverovo pevanje, Neškove i Jankove virtuozne solaže, Boškove egzibicije na bas gitari i Vladanove bubnjarske vratolomije čine bend Kanda, Kodža i Nebojša posebnim. Na ovom koncertu bendu se pridružio i Aleksandar Pejčić, izuzetan multiinstrumentalista, koji je moćan zvuk benda začinio svirajući saksofon i klavijature.

Za drugi koncert, koji će biti održan večeras od 21h u Velikoj sali Doma omladine, ostalo je još malo karata, a karte će moći da se kupe i na ulazu.

Bonus video: Vladan Rajović KKN

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar