Guliverovo novogodišnje putovanje, Foto: B. Abdulović/Malo pozorište Duško Radović

Malo pozorište "Duško Radović" saopštilo je danas da je do 1. januara omogućilo besplatno gledanje onlajn predstave za decu "Guliverovo novogodišnje putovanje" korisnicima i zaposlenima u organizacijama dečje zaštite i onima koji su svoj život u prethodnih godinu dana posvetili pomoći drugima.

„Malo pozorište ‘Duško Radović’ omogućava besplatno gledanje onlajn predstave za decu ‘Guliverovo novogodišnje putovanje’ korisnicima i zaposlenima u organizacijama dečije zaštite, onima koji su svoj život u prethodnih godinu dana posvetili pomoći drugima: Sindikatu zaposlenih u zdravstvu i socijalnoj zaštiti Srbije; Sindikatu Lekara i farmaceuta Srbije; Sindikatu medicinskih sestara i tehničara Srbije; Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije ‘Dr Vukan Čupić’; Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine; Centru za integraciju mladih (Svratište za decu, Beograd)“, saopšteno je iz ovog teatra.

Guliverovo novogodišnje putovanje, Foto: B. Abdulović/Malo pozorište Duško Radović

Iza nas je godina koja je sporo i teško prošla za svakoga – pa tako i za naše Pozorište; ali uprkos tome, ono je živelo, navode u Malom pozorištu „Duško Radović“.

„Na svaku lošu vest odgovarali smo optimizmom, prepreke smo preimenovali u izazove, nemir u strpljenje, novu situaciju u još jednu priliku za vrednosti iza kojih naše Pozorište stoji: darivanje, humanost, dobrobit dece i umetnost. Nova godina je novi početak, ali i prilika za nastavak ovakvog puta, jednog u kom otkrivamo šta sve možemo da uradimo jedni za druge, a zatim da to zajedničkim snagama i ostvarimo; da inspirišemo druge da nam se priključe i nastave lanac darivanja“, ističe se između ostalog u saopštenju.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar