Milena Živanović kao Tamara u predstavi "Sa druge strane jastuka", Foto: Marko Radan

“Draga publiko, zbog pogoršane epidemiološke situacije u Beogradu, prinuđeni smo da otkažemo igranja mjuzikla ’Sa druge strane jastuka’ do 19. novembra. Otkazani termini su bili za 8, 13, 14, 15. novembar. Kupljene ulaznice mogu zameniti na blagajni i izvršiti povraćaj novca ili zameniti za naredna igranja iste predstave. Ulaznice kupljene onlajn biće stornirane i novac će biti refundiran”.

Ovo je kratko saopštenje Pozorišta na Terazijama u Beogradu koje je na svom repertoaru imalo samo ovaj mjuzikl inspirisan pesmama Momčila Bajagića Bajage, u režiji Juga Radivojevića po tekstu Stevana Koprivice.

Da li je neko od glumaca i tehničkog osoblja zaražen, nije objavljeno, a upravnik Aleksandar Đaja nije odgovarao na naš poziv.

Radnja mjuzikla prati priču mladog muzičara Bože koga tumači Slaven Došlo i studentkinje Tamare koju igra Milena Živanović. Ovo je bilo prvi put da je kompletan glumački, baletski, horski i orkestarski ansambl sve vreme na sceni. Premijera je bila 9. oktobra i do kraja meseca je igran pred punom salom.

Danas je direktor Narodno pozorišta u Nišu Spasoje Ž. Milovanović  za naš portal potvrdio da teatar na čijem je čelu zaustavlja rad do 15. novembra zbog troje glumaca koji su zaraženi koronavirusom.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar