Spasoje Milovanović
Spasoje Ž. Milovanović Foto:Screenshot/Youtube/Južne vesti

Živimo u doba pandemije i čovek mora da očekuje ovako nešto, ma koliko smo se trudili da to izbegnemo, kaže za portal Nova.rs Spasoje Ž. Milovanović, direktor Narodnog pozorišta u Nišu, On dodaje da je zbog korone odložena premijera predstave "Ana Karenjina" u režiji Irfana Mensura, zakazana za 14. novembar.

– Nastavljamo da radimo 15. novembra, tako da sada namerno pravimo pauzu. Svi su testirani i mali je broj pozitivnih, ukupno troje. Jedan kolega je imao ozbiljnije simptome. Mislio sam, iskreno, da će ih biti mnogo više s obzirom na to da smo bili u jeku proba – ističe Milovanović.

Upravnik niškog pozorišta kaže da je korona u taj teatar ušla spolja.

– Niko se nije zarazio u pozorištu nego uglavnom na nekom od snimanja. Da se filmadžije ne naljute, ali snimanja su najveći problem. Krupni kadrovi zahtevaju da čovek bude uz čoveka. Kolege su mogle da dobiju virus i jer su bile u kontaktu s Ivanom Bekjarevim na Danima Zorana Radmilovića u Zaječaru – ukazuje naš sagovornik.

Ekipa filma „Bilo jednom u Srbiji“ obustavila je snimanje u Leskovcu i okolini pošto je ustanovljeno da je jedan član filmske ekipe, naš poznati glumac Ivan Bekjarev pozitivan na koronavirus.

Milovanović dodaje da bi premijera „Ane Karenjine“ trebalo da bude održana 25. novembra.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar