Predstava Čarobnjak iz Oza
Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Pozorište "Teatar Levo", koje deluje u okviru AKUD Lola, u nedelju 13.marta će po 1552. put odigrati svoju kultnu predstavu "Rastibuđilizovane Klejbezable".

Time će ansambl proslaviti 46. rođendan ove predstave koja je, kako je za agenciju Beta rekla umetnička direktorka Teatra Levo Anika Lehki, „najviše izvođena neprofitabilna predstava u svetu koja je opstala u prvobitnoj produkciji“. Zato je, po rečima Lehki, Teatar Levo „počeo proceduru“ prijavljivanja ove predstave za Ginisovu knjigu rekorda.

Predstava će biti igrana u nedelju u 14 časova. Ulaz je, kao i uvek kada je u pitanju ova predstava, besplatan. Posle predstave je predviđen razgovor i druženje sa glumcima.

Imajući u vidu ograničen kapacitet pozorišta rezervacije su obavezne i mogu se izvršiti na telefon 064 23714 17.  Teatar, u skladu sa epidemiološkim protokolom, preporučuje gledaocima nošenje maski.

Ova predstava je deo Meseca pozorišta u Teatru Levo, čime ovaj ansambl obeležava 27. mart – svetski Dan pozorišta. Tokom marta, ansambl će besplatno odigrati šest najpoznatijih komada iz svog repertoara.

Bonus video: Lekcija Igora Vuka Torbice

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar