Foto: 20th Century Studios. © 2022 20th Century Studios

Trejler za predstojeći, dugoiščekivani film Džejmsa Kamerona "Avatar: Put vode" objavio je 20th Century Studio, a ostvarenje će se u bioskopima naći od 15. decembra.

Kao nastavak kultnog filma „Avatar“ ovenčanog najprestižnijim nagradama u različitim kategorijama među kojima su tri Oskara, BAFTA nagrada, kao i Zlatni globus za najbolji film, Kameronovo ostavrenje konačno, nakon trinaest godina u spektakularnoj i uzbudljivoj avanturi punoj akcije vraća publiku u veličanstveni svet Pandore.

Film prikazuje porodicu Sali, koju uz Džejka i Nejtiri čine i njihova deca, prati nevolje sa kojima se oni susreću i puteve kojima prolaze kako bi sačuvali jedni druge, bitke koje vode u nadi da prežive i tragedije koje su ih zadesile.

Foto: 20th Century Studios. © 2022 20th Century Studios

Nastavak kultnog filma oslikava Pandorin svet, kao i povratak Navi naroda čije glavne likove ponovo tumače Sem Vortington i Zoe Saldana.

Kako i sam naslov nagoveštava „Avatar: Put vode“ većinski je sniman pod vodom uz korišćenje velikog broja kamera, sa specifičnom, unapređenom tehnologijom.

Kako bi što prirodnije izvela svoje uloge u takvom ambijentu, glumačka ekipa koja uključuje i slavne glumice Sigurni Viver i Kejt Vinslet, prošla je obuku ronjenja kako bi uspela da na nekoliko minuta „diše“ pod vodom.

Foto: 20th Century Studios. © 2022 20th Century Studios

Objavljeno je da će nastavak filma trajati puna tri sata, što je za dodatnih trideset minuta više nego predhodno ostvarenje iz 2009. godine.

Bonus video: Gvinet Paltrou – omražena kraljica Holivuda

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar