Foto:Projekat "Toma"/Aleksandar Letić

Glumačka i autorska ekipa filma "Toma", na poslednjoj projekciji 21. decembra u Kombank dvorani, predstaviće najupečatljivije predmete iz ovog ostvarenja, kao i serije "Senke nad Belkanom" - od Silvaninih haljina, Tominih kastanjeta - do Longinovog koplja i maski Tula, kako bi prikupili sredstva za lečenje kolege Luke Kurjačkog.

Najgledaniji film u poslednjih 20 godina „Toma“ – imaće svoje poslednje bioskopsko prikazivanje koje će ujedno biti i humanitarnog karaktera.

Foto:Promo

Produkcijske kuće Minacord Željka Joksimovića i Cobra Film Dragana Bjelogrlića žele da pomognu svom kolegi i prijatelju Luki Kurjačkom da ponovo stvara, te će istovremeno, uoči projekcije filma, biti organizovana aukcijska prodaja predmeta iz filma „Toma“, kao i iz popularne TV serije „Senke nad Balkanom“.

Foto:Projekat „Toma“/Aleksandar Letić

Sva prikupljena novčana sredstva biće uplaćena za lečenje Kurjačkog, mladog dramaturga i scenariste kome je potrebna pomoć za nastavak lečenja u inostranstvu. Glumačka i autorska ekipa „Tome“, predstaviće najupečatljivije predmete iz Tome i Senki – od Silvaninih haljina, Tominih kastanjeta – do Longinovog koplja i maski Tula.

Pod sloganom „Da Luka ponovo stvara“ aukcija predmeta biće organizovana od 19 časova, dok će poslednja projekcija biti upriličena u 20.30 sati.

Bonus video: Premijera filma „Toma“ u Čikagu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar