Rebel Star Rebel Star Foto:Marina Uzelac

Nakon koncerta u martu u AntiShopu i promocije prošlogodišnjeg albuma "Početak i kraj", sastav Rebel Star 9. septembra opet svira u Beogradu, ovog puta u KC Gradu u okviru turneje "Pesme i priče".

„Jesenji turnus koncerata benda Rebel Star obeležiće pesme i priče, audio i vizuelni doživljaj koji će biti manje formalan od tipičnog rok koncerta. Pričaćemo o pesmama, o tome kako su nastale i šta ih je inspirisalo. Sviraćemo na svakom koncertu drugu set listu jer je bend spremio puno pesama sa svih šest albuma uz par novih pesama. Menjaćemo instrumente i na istom koncertu publika će čuti bogatu produkciju, od indie buke do vrlo intimnog alt kantri akustičnog zvuka. Sviraćemo i pesme koje nikada nisu izvedene uživo uz poštovanje onoga što publika standardno želi da čuje. Uložićemo maksimum da publici i bendu svaki koncert bude novi doživljaj. Dođite“, napisali su članovi benda Rebel Star u objavi na svojoj Fejsbuk stranici.

Ulaznice za koncert u Beogradu u KC Gradu biće u prodaji tokom sledeće nedelje po ceni od 1000 dinara, a na dan koncerta cena će biti 1200.

Pored Beograda, grupa će na ovoj mini turneji svirati i u sledećim gradovima: 10.9. Bečej (Beerabilly bašta), 7.10. Knin (klub A3), 8.10. Šibenik (klub Azimut) i 27.10. Zagreb (Močvara).

Bonus video: Milan Glavaški, frontmen benda Rebel Star, uoči izlaska novog singla „Početak i kraj“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar