"Nipplepeople", Foto:Promo

Koncert elektro pop dua "Nipplepeople", najavljivan za mart, pa jul i na kraju za 12. septembar (21h) u prostoru “Barutane” u Beogradu odložen je, a novi datum biće saopšten uskoro.

Za „Nipplepeople“ u Beogradu odavno vlada daleko veće interesovanje publike od trenutno obaveznog ograničenja od 500 posetilaca, uslovljenih pandemijom Kovid-19, navodi organizator „Long plej“ (Long Play).

„Uprkos svim našim naporima tehnički nismo mogli da pronađemo način kako da u ovom trenutku i ovim uslovima (razmak od 1,5, metra, sedeća mesta) organizujemo koncert na odgovarajući način i za publiku i za izvođače“, stoji u saopštenju organizatora.

Sve do sada kupljene ulaznice za beogradski koncert „Nipplepeople“ ostaju važeće i nije ih potrebno menjati.

Vlada Srbije donela je 6. avgusta Uredbu o ponudi važenja kupljenih ulaznica za kulturno-umetnicke manifestacije koje su otkazane usled pandemije zarazne bolesti Kovid-19, kojom se uređuju načini i uslovi pod kojima se može ponuditi odgovarajuća zamena, odnosno nadoknada za kupljenu neiskorišćenu ulaznicu.

U skladu sa tom Uredbom organizator nudi kupcu ulaznice mogućnost da je iskoristi tokom narednog održavanja manifestacije ili za neku drugu manifestaciju u njegovoj organizaciji, najkasnije do 31. decembra 2021. godine.

Treća mogućnost je povraćaj novca nakon održavanja koncerta.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare