Nipplepeople, Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Elektro pop duo "Nipplepeople", koji je trebalo da nastupi 20. marta u Domu omladine Beograd, održaće koncert 10. jula (21) u “Barutani” na Kalemegdanu, dok je novosadski koncert pomeren za jesen, saopštila je koncertna agencija "Long plej" (Long play).

Koncert, koji zbog pandemije Kovida-19 nije mogao biti održan u dvorani “Amerikana” Doma omladine, premešten je u “Barutanu”, za koju u „Long pleju“ ističu da je fantastičan prostor za održavanje letnjih koncerata na otvorenom.

Ulaznice kupljene za koncert u DOB-u važiće i za novi datum u “Barutani” i nije ih potrebno menjati, navedeno je u saopštenju.

Za “Barutanu” je pušten i dodatni kontigent ulaznica po ceni od 1.200 dinara preko mreže www.tickets.rs.

Omogućen je i povraćaj novca od 1. jula svima kojima ne odgovara novi datum koncerta te ulaznice kupljene onlajn treba poslati na [email protected], kao i fotografiju karte kupljene van Beograda, dok se ulaznice nabavljene na „Ticket Vision“ (Tiket vižn) prodajnim mestima u Beogradu vraćaju na blagajni Štark arene.

Novosadski koncert „Nipplepeople“, prvobitno najavljen za 26. mart, pa pomeren za 4. jun, odlažen je za jesen do ponovnog početka rada Doma kulture u Novom Sadu.

„Nipplepeople“ su maskirani žensko-muški duo. Ne postoji njihova zvanična biografija, jer je identitet članova nepoznat. Oni ne otkrivaju lica, niti daju izjave, a pažnju su privukli pop singlovima “Sutra”, “Broj”, “Bolji”, “Ne volim te” i “Balkan Express”.

Nedavno su objavili singl “Tajna”.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar