Foto:promo

Snimak poslednjeg koncerta u životu i karijeri Masima Savića, Dani strave ali i filmski hitovi očekuje posetioce Sinestar bioskopa krajem ovog i početkom narednog meseca.

Ekskluzivno u bioskopima Sinestar (CineStar) u Beogradu i Novom Sadu publika će biti u prilici da pogleda projekciju snimka poslednjeg koncerta hrvatske muzičke zvezde Masima Savića održanog u u Areni Zagreb.

Foto:promo

Desiće se to baš na prvu godišnjicu tog maestralnog koncerta – 5. novembra.

Uz trijumfalno Masimovo izvođenje, publika će moći da vidi i do sada neobjavljene snimke priprema tog koncerta kantautora i pevača koji je preminuo prošlog 23. decembra u Zagrebu u 61. godini od karcinoma.

Prethodno, tačnije ovog vikenda 11 do 17 časova najmlađi s porodicama moći će, po povoljnim cenama, da vide najnoviji bioskopski animirani hit „Drevna mišologija“ sinhronizovan na srpski. Grčki mit ispričan je u ovom ostvarenju kroz zabavne avanture jednog miša. Takođe, biće organizovan i besplatan facepainting, kao i crtaonica.

Foto:promo

Ljubitelji horor filmova će od 26. oktobra do 5. novembra, tokom Dana strave, moći da pogledaju najaktuelnija ostvarenja koja „uteruju strah u kosti“, a poseban doživljaj je moguć u 4DX salama s pokretnim sedištima i pravim efektima. I dok će film „Dragi Dejvid“ biti prikazan pretpremijerno, „na meniju“ su i drugi hit horori.

Foto:promo

U distribuciju u Sinestar bioskopima ušlo je i najnovije ostvarenje Martina Skorsezea „Ubistva pod cvetnim mesecom“, koje je svetsku premijeru imalo na Kanskom festivalu. Zasnovana na istinitoj priči, u ovoj epskoj krimi sagi, gde se prava ljubav ukršta sa neizrecivom izdajom, glavne uloge tumače Leonardo Dikaprio i Robert De Niro.

Bonus video: Bono Voks u Sarajevu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar