Foto:Promo/Pozorište Teatrijum

Letnja scena Pozorišta Teatrijum nalazi se na otvorenom, a zbog trenutnih i najavljenih vremenskih neprilika sve predstave do 27. avgusta su otkazane, saopštili su iz ovog pozorišta.

Kupljene karte za te datume mogu se refundirati ili iskoristiti za bilo koju drugu predstavu.

Pozorište nastavlja sa radom 27. avgusta kada će se ponovo odigrati jedna od najposećenijih predstava ove sezone – „Tesla – Svetlopis u vremenu“ autora i reditelja Miroslava Benke. Oni koji ne budu mogli da dođu 27, imaće priliku da pogledaju ovu predstavu i 29. avgusta.

U nedelju, 28. avgusta publika će moći da uživa u predstavi o bokeškoj legendi o tri sestre „Tre Sorele“, a 30. avgusta predstava „Amateri“ zabaviće gledaoce nizom komičnih situacija.

Kao i prethodnih meseci, vikendom u 11 časova se igraju besplatne predstave za decu, pa će tako najmlađi u subotu 27. avgusta moći da uživaju u predstavi „Baš čarobna frula“, dok će se u nedelju 28. avgusta odigrati predstava „Koliko zrnaca do šaha?“.

U sredu, 31. avgusta, Tihomir Stanić, poznati glumac i jedan od osnivača Pozorišta Teatrijum, će svečano zatvoriti ovu sezonu svojom monodramom „Na Drini ćuprija“.

Tihomir Stanić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Ideja o pozorištu Teatrijum pokrenuta je na inicijativu našeg uvaženog dramskog umetnika Tihomira Stanića, uz podršku Univerziteta u Beogradu, koji je ustupio dvorište Kapetan-Mišinog zdanja i gradske opštine Stari grad.

Upravnik i jedan od osnivača pozorišta je glumac Vladan Gajović, a u osnivanju je učestvovala i glumica Vesna Stanković.

Pozorište je prošle godine imalo vrlo uspešnu „nultu“ sezonu u kojoj je odigrano čak 50 predstava, a ove godine je „prva“ sezona otvorena 01. jula.

Bonus video: Suze Dragana Bjelogrlića nakon predstave

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar