Whitesnake Foto: Gonzales Photo / Alamy / Alamy / Profimedia

Usled iznenadnih nepredviđenih okolnosti, Whitesnake su bili primorani da otkažu tri nastupa na aktuelnoj svetskoj turneji pod nazivom “Farewell Tour”, uključujući onaj zakazan za 2. jul u Zagrebu, piše muzički portal "Balkanrock".

Na zvaničnoj stranici grupe, fanovima je saopšteno da su ih, uprkos tome što su sve vreme dobro pazili, nedavno ipak zadesili zdravstveni problemi pojedinih članova. Usled toga je došlo najpre do njihovog izostajanja sa nastupa, a zatim i potpunog otkazivanja koncerata. Dok se gitarista Reb Beach i bubnjar Tommy Aldridge oporavljaju – kako se navodi, nestrpljivi da se vrate pred publiku, frontmen David Coverdale suočio se sa tegobama:

„Nažalost, sada sam i ja teško pogođen. Počeo sam da se osećam pomalo loše proteklih dana i upravo mi je dijagnostikovana infekcija sinusa i traheje. Doktor je preporučio da odležim pet dana, bez pevanja. To znači da, nažalost, nećemo biti u mogućnosti da održimo predstojeće koncerte u Milanu, Beču, a odluka o Zagrebu biće tek doneta“.

Whitesnake bi u Beogradu trebalo da nastupi 6. jula na Tašmajdanu. Dalje informacije biće objavljene na vreme.

Bonus video: Kako zamišljate fuziju džeza i hip hopa – gosti Marko Šelić Marčelo i Maks Kočetov

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar