"Beton" je novi singl Kanda kodže i Nebojše, a koncert povodom 30 godina benda zakazan je za 24. jun u KST-u.

Bend Kanda kodža i Nebojša izbacio je novi singl „Beton“, a frontmen Oliver Nektarijević nam u podcastu „Život na srpskom“ otkriva detalje o istoimenom albumu koji bi trebalo da izađe krajem godine.

U tome se osvrće na svoju borbu s koronom i izolacijom, ali i na devedesete i atmosferu koju je nosilo to vreme. Otkriva nam zašto više KKN ne svira „Proći će i njihovo“, a koja sećanja u njemu budi „Izlazim“. Priča o stvarima koje ga danas inspirišu i onima koje je naučio da prihvati u međuvremenu, o prirodi, lepoti i betonu kojim smo okruženi i koji svi „poljubimo“ – na ovaj ili onaj način.

Pogledajte još:

Autorka podcasta „Život na srpskom“ je Ana Kalaba.

***

„Život na srpskom“ je lifestyle podcast u kojem novinarka Ana Kalaba razgovara s gostima o malim-velikim stvarima koje čine živote nas običnih smrtnika u zemlji Srbiji, nekad tako specijalnim, nekad tragikomičnim, čak apsurdnim. Ideja je da to bude prostor gde se razbijaju neke predrasude i otvaraju novi vidici. Jeste li dovoljno otvoreni?

Naše podcaste možete slušati i na platformama gugl podcastapple podcastsoundcloud, spotifystitchercastboxdeezer i podcast.rs.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram