C.J. Snare Foto: Manuel Nauta / Shutterstock Editorial / Profimedia

Si Džej Sner, frontmen i dugogodišnji član američke rok grupe FireHouse, preminuo je u 64. godini.

– Danas je tužan dan za rokenrol. Sa velikom tugom obaveštavamo svet da smo izgubili našeg brata – Si Džej Snera, rokenrol ratnika, glavnog pevača i osnivača Firehousea. Si Džej Sner je preminuo kod kuće u petak uveče, 5. aprila. Bio je mlad, imao je 64 godine – napisao je bend dodajući da se očekivalo da se Sner vrati na scenu sa grupom ovog leta nakon oporavka od operacije.

Ketrin Litl, Snerova udovica, napisala je na Fejsbuk profilu sve o njegovoj bolesti.

– U septembru 2020. godine, Si Džeju je dijagnostikovan rak debelog creva IV stadijuma. Njegova početna prognoza je bila mračna, ali to ga nije sprečilo da se bori. Otišli ​​smo po drugo mišljenje i u septembru 2021. imao je operaciju koja nam je omogućila ove poslednje godine sa njim. Prošlog proleća su se pojavili dodatni problemi i imao je još jednu operaciju u oktobru 2023. Ova poslednja operacija ga je učinila veoma slabim i nesposobnim da živi punim životom – navodi se u objavi, prenosi „Planetradio“.

FireHouse je osnovan 1984. godine i vrlo brzo postao istaknuti rok i glam metal bend osvojivši publiku devedesetih nizom hitova kao što je „Love of a Lifetime“ i „When I Look Into Your Eyes“. Sner i FireHouse su zajedno objavili sedam albuma.

Bonus video: Preminuo Šejn Mekgovan

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar