Foto:Promo

Tinejdžerska romantična drama "After: Posle sudara" Rodžera Kambla, porodična komedija "Rat sa dekom" Tima Hila, animirani film "Snežana i sedam patuljaka" Sung-ho Honga i krimi komedija "Veličanstvenu gubitnici" Sabastijana Borenstajna novi su naslovi na repertoaru domaćih bioskopa.

POSLE SUDARA

Nastavak kultnog filma o ljubavi i strasti dvoje mladih koja ne priznaje granice, snimljenog prema bestseleru spisateljice Ane Tod koji je proglašen novom globalnom senzacijom poput „Twilight sage“ i erotsko-romantične trilogije „Pedest nijansi sive“. Nakon burnog početka veze i šokantnog otkrića, Tesa i Hardin moraju da pronađu način da nastave svoju romansu. Tesa polako počinje da uviđa kako bi mogla da izgubi sve. Hardin shvata da nema šta da izgubi – osim nje.

Originalni naslov: After We Collided
Dužina trajanja filma: 105 min
Država/Godina: USA/2020
Žanr: drama, romantični/ljubavni
Glumci: Hero Fajns Tifin, Džozefin Langford, Dilan Sprous, Selma Bler, Čarli Veber
Režiser: Rodžer Kambl (Roger Kumble)
Distributer: Blitz Film & Video Distribucija d.o.o.

RAT S DEKOM

Piter (Ouks Fegli) i njegov deka Džek (Robert de Niro) bili su veoma bliski, ali kada se deka useli kod njegove porodice, Piter je prisiljen da se odrekne svoje najvrednije imovine, spavaće sobe. Piter ni od čega neće prezati kako bi povratio svoju sobu, smišljajući s prijateljima niz smicalica kako bi ga isterao. Ali, deka se ne predaje tako lako i vrlo brzo dolazi do sveopšteg rata.

Originalni naslov: War with Grandpa
Dužina trajanja filma: 94 min
Država/Godina: USA/2020
Žanr: komedija, drama, porodični
Glumci: Robert de Niro, Uma Turman, Kristofer Voken
Režiser: Tim Hil
Distributer: Taramount film

SNEŽANA I SEDAM PATULJAKA

Poznata priča u novom izdanju! Ovoga puta čarolija se ne skriva u jabuci nego u magičnoj crvenoj cipelici pomoću koje će se princeza osloboditi kletve koja ju je pretvorila u patuljka!

Originalni naslov: Red Shoes and the Seven Dwarfs
Dužina trajanja filma: 92 min
Država/Godina: KOR/2019
Žanr: animirani, porodični
Režiser: Sung-ho Hong
Distributer: Blitz Film & Video Distribucija d.o.o.

VELIČANSTVENI GUBITNICI

Tokom argentinske ekonomske krize (1998-2002), grupa prijatelja iz malog grada objedinjuje svoju ušteđevinu kako bi ponovo pokrenuli poljoprivrednu zadrugu. Dan nakon što su deponovali novac u banku, argentinski bankarski sistem propada, a oni sve gube. Ubrzo saznaju da nisu samo žrtve ekonomske krize, već da su beskrupulozni advokat i bankarski menadžer iskoristili tešku situaciju u zemlji kako bi ih prevarili. Da bi povratili izgubljeni novac i osvetili se onima koji su im crkavicu izbili iz džepa, seljani se udružuju i kuju pakleni plan…

Originalni naslov: La odisea de los giles
Dužina trajanja filma: 116 min
Država/Godina: ARG, ESP/2019
Žanr: avantura, komedija, krimi
Glumci: Rikardo Darín, Ćino Darín, Luis Brandoni
Režiser: Sebastian Borenstajn
Distributer: DEXIN FILM

Na repertoaru bioskopa „Sinepleks“ nalaze se i komedije „10 dana bez mame“,“Kralj ostrva“, „Loši momci zauvek“, mjuzikl „Još uvek verujem“, dugoočekivani blokbasteri „Tenet“ i „Mulan“, animirani filmovi „Napred“, „Samsam“, „Tajna izgubljenog kraljevstva“, horor „Nevidljivi čovek“, akcija „Novi mutanti“, akciona avantura „Sonikov film“, triler „Van kontrole“ i avantura „Zov divljine“.

U „Sinestaru“, pored novih naslova, možete pogledati i „Van kontrole“, „Mulan“, „Tenet“, „Još uvek verujem“, animirane filmove „Kapetan Sabljozubi i magični dijamant“ i „Frka“, horor „Brams: Dečak 2“, krimi „Gospoda“, krimi dramu „Nož u leđa“, ratnu dramu „1917“.

U Kombank dvorani prikazuju uz nove filmove i „Mulan“,  „Novi mutanti“, „Samsam“, „Tenet“, „Napred“ i „Otac“ Srdana Golubovića.

Na repertoaru bioskopa „Roda Sinepleks“ su „After: Posle sudara“, „Rat sa dekom“, „Snežana i sedam patuljaka“, „Van kontrole“, „Mulan“, „Tenet“.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar