Foto: Frank C

Nemački rok giganti, grupa Scorpions, dolaze u Beograd u okviru aktuelne "Rock Believer" evropske turneje i nastupaće 25. juna u Štark Areni.

Organizator koncerta „Mir Show“ i Nova.rs poklanjaju 2×2 karte za najbrže čitaoce koji se jave na mail [email protected].

Bend koji postoji skoro šest decenija i beleži prodaju od 150 miliona albuma, posebno je motivisan za dolazak u srpsku prestonicu – čak četiri internacionalna tima angažovana su na pripremi spektakla koji ni po čemu neće zaostajati za ostalim evropskim gradovima. Samo bina koja se gradi biće dimenzija 18×12 metara, sa specijalnim cat walkom (pistom koja prolazi kroz publiku) i dodatnom, manjom scenom za akustični set.

Ozvučenje i rasveta su na najvišem tehnološkom nivou, sve što je trenutno najmodernije i najekskluzivnije, Scorpionsi imaju u svojoj rajder listi. Iako grupa postoji skoro šezdeset godina, nove generacije su oduševljene njihovim klasicima – numera „Rock You Like A Hurricane“ zastupljena je u legendarnoj igrici „Grand Theft Auto: Vice City Stories“, kao i u sve popularnijoj seriji „Stranger Things“.

Kada tome dodate čuvene hitove „Still loving you“, „Wind of Change“ i „Send Me an Angel“ koncert za pamćenje je zagarantovan.

Bonus video: Koncert Iron Maidena u punoj Areni

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar