Foto:DANIEL SANNUM LAUTEN / AFP / Profimedia; Steve Parsons / PA Images / Profimedia

Nakon Džonija Mara koji je objavio tužnu vest o smrti Endija Rurka, bivšeg basiste Smitsa, oglasio se i Morisi potresnom objavom na svom službenom sajtu.

„Ponekad jedna od najradikalnijih stvari koje možete da uradite je da govorite jasno. Kada neko umre, izađu uobičajena laskanja… Kao da je njihova smrt tu da se iskoristi“, napisao je Morisi na svom sajtu i dodao da nije spreman da to uradi sa Endijem.

„Samo se nadam, gde god da je Endi otišao, da je dobro. Nikada neće umreti sve dok se njegova muzika čuje. Nikada nije znao svoju moć i ništa što je svirao nije svirao neko drugi. Njegova različitost je bila tako sjajna i nekonvencionalna, i dokazao je da se to može. Takođe je bio veoma zabavan i srećan, a u post-Smits periodu zadržao je stabilan identitet – nikada nije bilo izmišljenih poteza. Pretpostavljam, na kraju svega, nadamo se da ćemo osetiti da smo bili cenjeni. Endi ne treba da brine o tome“, zaključio je bivši frontmen Smitsa.

Gitarista Džoni Mar podelio je prethodno danas vest o smrti Endija Rurka.

„Sa velikom tugom objavljujemo da je Endi Rurk preminuo nakon duge borbe sa rakom pankreasa. Endija će svi oni koji su ga poznavali upamtiti kao nežnu i lepu dušu a fanovi kao izuzetno nadarenog muzičara“.

Bonus video: Kit Ričard – Neuništivi buntovnik

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar