Jelena Milašinović Foto: Promo

U sklopu PRO PR konferencije koja se održala u Beogradu od 15. do 17. marta, dodeljena su prestižna PRO PR Globe Awards priznanja za komunikacije a među dobitnicima iz Srbije je Jelena Milašinović, komunikacijska menadžerka Beogradske filharmonije.

Jelena je nagrađena za “doprinos i nesebičnu posvećenost razvoju profesije odnose s javnošću”. Ona je na poziciji PR menadžera Beogradske filharmonije od 2013. godine. Kao portparolka institucije, upravlja celokupnim komunikacijama organizacije, osmišljava i sprovodi komunikacione strategije, razvojne projekte društvene odgovornosti i promocije brenda Beogradske filharmonije. Dobitnica je bronih priznanja i nagrada koje dodeljuju Društvo Srbije za odnose s javnošću, Udruženje za tržišne komunikacije Srbije i Marketing mreža i učesnica brojnih profesionalnih skupova iz oblasti komunikacija u kreativnim industrijama, marketinga i društveno odgovornog poslovanja.

Jelena Milašinović Foto: Promo

Pored nje, dobitnici ovog međunarodnog priznanja iz Srbije su Milena Avramović Bjelica, izvršna direktorka i suosnivačica Chapter 4, Suzana Miličić, vlasnica Kontakta PR, i Andrea Brbaklić, direktorka FromA Consulting Ltd.

Priznanje Vision City uručeno je opštini Golubac. Nagrada Vision Manager otišla je u ruke Saše Popovića, direktora i suosnivačau VEGA IT, a Infigo Awards je dobio Nenad Danilović, osnivač i glavni i odgovorni urednik portala advertiser-serbia.com. Priznanje Transparency in Communication uručeno je Nacionalnoj akademiji za javnu upravu.

PRO PR GLOBE Awards je program nagrađivanja pojedinaca, koji svojim radom doprinose boljoj percepciji pozicioniranja profesije odnosa sa javnošću na globalnom, regionalnom i lokalnom nivou, uz fokus na pojedince, a ne na projekte. Pored laureata iz regiona, nagrađeni su profesionalci SAD-a, Velike Britanije, Južne Afrike, Irana, Španije, Rumunije , Mađarske, Italije, Ukrajine.

Bonus video: Disharmonična Beogradska filharmonija

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar