Srđan Saher Foto: Dallas records/Borislav Pešić Blagoja

Nekadašnjii član kultnih hrvatskih sastava "Haustor" i "Vještice" Srđan Saher nedavno je objavio "Nema repete", novi, šesti singl sa albuma "Biser, ambra, jantar", za koji je snimljen i video spot, saopšteno je iz izdavačke kuće "Dallas records".

„Nije meni kaj na svijetu ljubav nema badave, neg je meni kaj na svijetu ljubav nema repete“, poručuje u novom singlu basista, koji je 1979. godine sa Darkom Rundekom osnovao „Haustor“

– Volim staviti u istu priču stvari koje izgledaju suprotne: muško-žensko, šum-ton, noć-dan, yin-yang. Dijalektika“, reči su muzičara, uz opasku: „Živela razlika“.

Radost življenja koja uprkos svemu, provejava kroz pesmu „Nema repete“, zaokružuju ples velikog točka, Sputnjika, Volksvagena, delfina i letećih mlinova u animiranom spotu koji je potpisala Branka Saher.

Uz članove Saherovog benda, Miljana Bakića, Ivana Beuca, Dragana Brkljačića i Filipa Riđičkog, u pesmi „Nema repete“ gostovao je Robert Lovrić. Ovaj muzičar je sa Saherom sarađivao još na kultnom albumu „Treći svijet“ benda „Haustor“, ali i na ploči „Bez tišine“ grupe „Vještice“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar