Foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Pevačica kaže da bend ne može da ide dalje posle smrti Kristin Mekvi. "Nema razloga“, rekla je kada su je pitali o budućnosti grupe Fleetwood Mac.

Stivi Niks je rekla da Fleetwood Mac neće ponovo ići na turneje nakon smrti pevačice i klavijaturistkinje Kristin Mekvi u novembru 2022.

U intervjuu za „Vulture“, osvrnula se na turneju benda iz 2018. „Zaista smo se odlično proveli i bila je to ogromna turneja. To je bilo u domenu mogućnosti. Ali kada je Kristin umrla, osećala sam se kao da je ne možete zameniti, jednostavno ne možete. Šta je bend bez nje?“, prenosi „Gardijan“.

„Koga ću da pogledam sa desne strane i da ona ne bude tamo iza onog „Hemondovog“ organa? Kada je umrla, shvatila sam da zaista ne možemo dalje. Nema razloga za to.”

Mik Flitvud je ranije sugerisao da bi bend mogao da završi sa radom, rekavši u februaru: „Zaista mislim da je linija u pesku povučena gubitkom Kris. Rekao bih da smo gotovi, ali svi smo to ranije rekli.“

Najavljujući turneju „An Evening With Fleetvood Mac“, Mekvi je rekla tada da bi mogla biti poslednja za bend: „Turneja 2018. bi trebalo da bude oproštajna, ali vi idete na oproštajne turneje jednu po jednu. Nekako smo uvek zajedno, ova ekipa.” Prestala je da ide na turneju sa grupom 1998. godine zbog razvoja fobije od letenja, ali se ponovo pridružila 2013. godine.

Bonus video: Viagra Boys na Exitu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar