Foto: Vladimir Miladinović/Promo

"Ne tuguj dušo" novi je singl beogradskog sastava "VIS Limunada" za koji je snimljen i video spot koji će premijerno biti emitovan sutra na Jutjub kanalu benda.

Novom singl numerom „Ne tuguj dušo“ članovi benda, koji je osnovan u Beogradu 2012. godine, osvrću se na otuđenje i usamljenost kao najaktuelnije teme savremenog života.

Ova „diskretno kritička i umereno optimistična numera“, kako je opisuju beogradski muzičari, nudi ljubav kao izbavljenje od otuđenja.

Članovi benda VIS Limunada Foto: Vladimir Miladinović/Promo

Pesmom „Ne tuguj dušo“ sastav „VIS Limunada“ poručuje da ukoliko stremimo ljubavi, ona će doći.

Singl numera „Ne tuguj dušo“ zaokružiće EP izdanje sastava, koje će se uskoro naći na digitalnim platformama.

Za novu pesmu snimljen je i video spot koji odražava melanholičnu atmosferu otuđenja i izolacije, kakvu smo svi imali prilike da osetimo tokom prethodnih meseci, podsećaju iz „VIS Limunade“.

„U okruženju zbunjujućeg i besmislenog bogatstva potrošačkog društva“ akteri video klipa iskazuju čežnju za dalekom prirodom kao metaforom čežnje za izgubljenim spokojem i prirodnom ljudskom bliskosti, objašnjavaju beogradski muzičari.

Glavni junaci spota su mlada srpska glumica Mira Janjetović i Miodrag Ninić, frontmen grupe „VIS Limunada“. Video spot je režirala Maja Uzelac, direktor fotografije je Vladimir Pavić, dok je za kostime bile zadužena Olja Marković.

Video spot za pesmu „Ne tuguj dušo“ biće premijerno prikazan sutra uveče u 20 časova na Jutjub kanalu sastava „VIS- Limunada“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar