Foto: Printscreen/Instagram/hipokampelefentokamela

Dugo očekivana premijera mjuzikla „Neki to vole vruće“ u režiji Aleksandra Marinkovića u Narodnom pozorištu Niš najzad će biti izvedena u nedelju, 21. februara u 20 časova.

Prvo izvođenje ovog mjuzikla po istoimenom filmu iz 1959. godine trebalo je da se dogodi krajem 2021. godine ali je pomerena zbog, kako je navedeno, bolesti glumaca. Premijera je potom zakazana za
21. januar, dan ranije se očekivala pretpremijera, a planirano je bilo da se izvodi i 22. i 23. januara. Međutim, zbog pogoršanja epidemiološke situacije, a prema preporukama Gradskog štaba za vanredne situacije, sve predstave u niškim pozorištima tokom januara su bile otkazane.

U brojnom ansamblu, glavne uloge u „Neki to vole vruće“ igraju Dragana Mićalović (Puslica), Aleksandar Marinković (Džo) i Uroš Milojević (Džeri).

Dramaturgiju potpisuje Branislav Nedić, asistent reditelja koji je izveo i video radove je Stefan Кrasić, kostimograf i scenograf je Кatarina Pavlović. Muzički saradnik je Irena Popović Dragović, za koreografiju je zadužen Nebojša Gromilić a korepetitor je Aleksandar Stevanović.

Pretpremijera je u subotu 19. februara, a prva repriza u ponedeljak 21. februara.

Bonus video: Nagrada Joakim Vujić u rukama Branke Petrić

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar