Film “Jedini izlaz” Darka Nikolića do sada je videlo više od 70.000 gledalaca, a publika će od 8. do 11. aprila moći da ga pogleda tako što će uz jednu kupljenu ulazinicu drugu dobiti gratis, saopštili su iz distributerske kuće "Art vista" i dodali da će ovaj poklon gledaoci moći da dobiju u bioskopima širom Srbije, Crne Gore i Republike Srpske.

Film reditelja Darka Nikolića sa Anđelkom Prpić u glavnoj ulozi, premijerno prikazan u februaru, uspeo je za kratko vreme da zaintrigira bioskopske gledaoce željne filmova na velikom platnu, navode u „Art visti“.

Oko ovog psihološkog trilera po scenariju Marka Popovića okupila se impozantna glumačku ekipu pojačanu glumcima iz regiona. Uz Anđelku Prpić, u filmu igraju i Danica Maksimović, Milan Čučilović, Nikola Ristanovski, Janko Popović Volarić, Milena Predić, Toni Mihajlovski, Sonja Kolačarić, Ljubomir Bandović, Jovo Maksić, Boris Komnenić, Andrija Bošković, Klara Hrvanović i drugi.

Direktor fotografije je Miljan Milovanović, producent Marko Stanković, kompozitor Đorđe Miljenović poznatiji kao Skaj Vikler, producent je kuća „Stanković i sinovi“, a distributer je „Art vista“.

Anđelka Prpić tumači Anu Kolar, čiji je suprug, poznati beogradski advokat (Janko Popović Volarić) stradao u požaru. Šest godina nakon nesreće Ana dobija informacije koje dovode u pitanje sve što je mislila da zna o tragediji, ali i svojoj porodici. Paralelno, iznenadna smrt najboljeg druga njegove ćerke uvlači inspektora Dejana Štrpca (Ljubomir Bandović) u lanac zločina, koji počinje nestankom mlade advokatice pre šest godina. Dvoje junaka počinju zajedničku potragu za istinom koja ih suočava sa mrežom laži, ucena, ubistava, ali i mračnim tajnama iz sopstvene prošlosti…

Projekcije u bioskopima odvijaju se uz primenu svih obaveznih epidemioloških mera, podseća distributer.

Bonus video: 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar