Mina Nenadović Foto: Dragana Udovičić/Promo

Moj otac je moja snaga, moja zvezda i anđeo čuvar, kaže za Nova.rs uoči premijernog izlaska na scenu Pozorišta na Terazijama mlada glumica Mina Nenadović o svom ocu, nedavno preminulom Nenadu Nenadoviću.

Predstava „Flešdens“ premijerno je izvedena sinoć na sceni Pozorišta na Terazijama, a glavnu žensku ulogu – Aleksis Ovens tumače u alternaciji Nevena Nerandžić i Mina Nenadović.

I dok je sinoć na sceni bila Nevena Nerandžić, večeras će se, na drugoj premijeri, sa početkom od 19.30 časova, publici pokloniti Mina Nenadović.

I Minu će doći, kako je rekla za Nova.rs, da bodre majka i sestra, kao i klasa na čelu sa profesorom Karanovićem. Ipak, ništa ne može da nadomesti prazninu za ocem, našim poznatim glumcem Nenadom Nenadovićem, koji je nedavno preminuo.

Mina Nenadović u Flešdensu Foto: Dalibor Tonković/Promo/Pozorište na Terazijama

– Znao je da sam dobila ulogu Aleks kada se razboleo, bio je u bolnici kada sam počela da je spremam. Mnogi su mi se divili što sam se dan posle sahrane vratila u proces i nastavila da radim na ovoj predstavi, ali smatrala sam da nije fer prema njemu da ne uradim ovo kako treba. Na kraju krajeva, igram Aleks, velikog borca i moram da guram dalje. Moj otac je moja snaga, moja zvezda i anđeo čuvar. Ova premijera je posvećena njemu, kao i sve što ću i ubuduće da radim – kazala je Mina Nenadović.

Bonus video:

Tanja Bošković o Ateljeu 212

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar