Merijen Fejtful Foto: EPA/LUCA ZENNARO

Pevačica i glumica Merijen Fejtful otpuštena je juče iz bolnice u Londonu nakon 22 dana borbe sa koronavirusom, preneli su svetski mediji. Ona se, u saopštenju objavljenom na njenom nalogu na Tviteru, zahvalila medicinarima koji su brinuli o njoj i “nesumnjivo joj spasili život”.

„Zaista nam je drago što je Merijen puštena iz bolnice 22 dana nakon što je primljena sa simptomima kovida-19. Oporavak će nastaviti u Londonu. Merijen se zahvaljuje na svim pažljivim porukama i brizi, što joj je veoma značilo da se izbori sa ovim za mnoge teškim vremenima. Ona se posebno zahvalila svom medicinskom osoblju koje je brinulo o njoj u bolnici i, bez sumnje, spasilo joj život „, navodi se u saopštenju.

Pevačicin menadžer Fransoa Raver potvrdio je 4. aprila da se Merijen Fejtful leči od koronavirusa, a njen bivši suprug Džon Danbar naveo je da “ona jedva može da govori i ne prima posete”, ali je dodao da njen oporavak do sada teče dobro, prenosi „Dejli mejl“.

Peni Arkejd, pevačicina prijateljica, poručila je na društvenim mrežama da je ona “pregurala mnogo toga u životu, uključujući i to što je bila Merijen Fejful, tako da bi, da ju je oborio virus, bila velika tragedija”.

Biografija na filmu

O životu Merijen Fejtful trebalo bi, kako piše „Dejli mejl“, da bude snimljen i film sa Lusi Bojnton u naslovnoj ulozi. Film će se, kako je ranije rečeno, baviti njenim meteorskim uspehom i padom, te zavisnošću koja ju je ostavila na ulici pre nego što je krenula putem oporavka.

„Merijen je izuzetna žena koja se bunila protiv muzičke industrije kojom su vladali muškarci. Film će se baviti i problemima žena, kao i nepravdama koje je pretrpela na svom putu da postane priznata umetnica“, rekao je reditelj Ijan Bonhot.

Kada će snimanje biti započeto još nije poznato.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar