Foto:promo Mountain music fest

Ovogodišnji "Mauntin mjuzik fest", nakon jednogodišnje pauze, održaće se od 13. do 15. avgusta na Divčibarama, pod sloganom "Idemo na vrh", saopštili su organizatori manifestacije.

Tkač, Ida Prester, Stereobanana, „z++“, Lost Propeleros, Dram, Fank Šui, Bvana i Neznani ludaci – glavni su aduti festivalske Glavne scene, koja će biti smeštena na ski stazi Crni vrh, dok će na Vinil stejdžu ploče vrteti Vajt siti soul, Timbe, Peppe i FUNKcioner.

Domaćin MMF „afterpartija“ biće BeGe Fank, navode organizatori trodnevne manifestacije koja se vraća na Divčibare posle jednogodišnje pauze.
Mauntin mjuzik fest karakterističan je po neobičnom festivalskom okruženju planinske prirode, a i ovoga puta, kako navode organizatori, za posetioce različitih uzrasta, pored dobrog zvuka, obezbeđuje i brojne sadržaje – adrenalinske, avanturističke, kreativne, sportske i naučne.

U okviru programa „Čudesna šuma“, ljubitelje prirode očekuju i kreativne radionice, avantura park, zip lajn, trka boja, panoramska vožnja žičarom…

Vinil stejdž na Divčibarama Foto:promo Mountain music fest

Svi ljubitelji festivala koji su prošle godine kupili karte moći će da ih iskoriste ove godine, dok je za decu do 10 godina ulaz besplatan.

Ovogodišnji festival organizovan je u skladu sa „Sejf ivents Srbija“ protokolom koji podrazumeva ograničenje ulaska na one koji su vakcinisani, imaju antitela usled preležanog virusa ili imaju negativan test, dok deci do 12 godina nije potreban.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar