Foto: NOVA S

Glumac Aleksandar Srećković Kubura je gostujući u emisiji "Probudi se" najavio ponovno izvođenje predstave "Brakolomije" i priznao da je tokom vanrednog stanja "krizirao".

„Moram priznati da sam prilično krizirao dok se gluma nije vratila u neki ustaljeni tok. Ovo će mi biti prva predstava od marta, što mi se u ovom delu sezone nije desilo 25 godina. tako da sam presrećan što ćemo u Zrenjaninu moći malo da se nasmejemo s publikom i dobijemo svoju dozu glume i scene“, rekao je Srećković, najavivši izvođenje „Brakolomija“ za 25. jun u Amfiteatru KC Zrenjanin.

Pročitajte još:

Pozorišta su zatvorena još od marta, a dok je Jelena Stupljanin slikala, Voja Brajović usisavao i peglao, Kubura je imao svoj recept za podnošenje ove situacije.

„Falila mi je gluma. Ja sam prvo počeo sa gledanjem filmova i serija. Onda sam sve pogledao, jer sam gledao dan i noć. Onda sam počeo nešto malo na Instagramu, pa da učim poeziju i monologe razne koje sam tokom života ostavljao. A onda sam počeo da zabavljam ljude po redovima na pijaci, samo da nešto radim“, kroz smeh je ispričao Kubura.

Njegova koleginica Borka Tomović pričala je o održavanju glumačke kondicije i najavila izvođenje komedije „Pošteni provalnik“ 29. juna na Beogradskoj letnjoj sceni.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar