Podeli:
Vojislav Brajović, Foto: Vesna Lalić

"Nisam željan ničega što mi je uskraćeno. Naprotiv, osećam to kao neku potencijalnu radost", kaže u razgovoru za Nova.rs, glumac Voja Brajović.

Glumac Voja Brajović (70) od proglašenja epidemije u Srbiji, nije izašao iz svog stana. Glumac u razgovoru za Nova.rs kaže da mu izolacija ne pada teško, a kako bi pomogao supruzi Milici, počeo je da radi sve kućne poslove koje nije ni pomišljao da će ikada.

PROČITAJTE JOŠ

“Karantin mi ne pada teško. Koristim vreme za snimanje nekih pesama, koje bih voleo da recitujem. Pravo da vam kažem, ja celu ovu situaciju posmatram kao moguće masovno olakšanje. Kada sve ovo prođe, a nadam se da će uskoro, mislim da će sa tim prestati i pritisak koji nameće moderan način života. Osećam taj užasan pritisak na svest i slobodu čoveka. Prvo mora da se desi neko opuštanje, i nadam se da će na kraju svega čovek uspeti opet da se oseti slobodnim. To je najveće blago. Svaki pojedinac je u obavezi da vodi računa o svom zdravlju, da bi vodio računa o tuđem. Ko nije za sebe nije ni za drugoga, bar tako kaže stara poslovica”, kaže Voja i dodaje:

“Verujte mi da mi uopšte nije na umu šta mi nedostaje iz spoljnog sveta. Recimo, sad radim neke stvari koje ranije nisam. Pomažem svojoj supruzi Milici ako treba da se ispegla veš, usisa kuća i svašta nešto što se u kući može uraditi. Nisam željan ničega što mi je uskraćeno. Naprotiv, osećam to kao neku potencijalnu radost”, zaključuje on.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.