Foto: Kreativni centar/Promo

Izdavačka kuća "Kreativni centar" otvorila je početkom avgusta Klub knjižaru na Novom Beogradu u kojoj je posetiocima na raspolaganju više od 1.000 izdanja za decu, kao i udžbenici, materijali za predškolce i gift program.

Nakon sedam godina uspešnog rada Kluba knjižare u TC „Eurocentar“ u Makedonskoj 30 izdanja izdavačke kuće „Kreativni centar“ sada se mogu naći i u novoj Klub knjižari koja se nalazi na uglu ulica Omladinskih brigada i Uroša Martinovića.

Izdavač je obezbedio popust do 50 odsto na odabrana izdanja i svakog drugog vikenda organizovaće vikend-akciju, koja će važiti od petka do utorka i podrazumevaće isti popust za osam odabranih knjiga „Kreativnog centra“.

Do kraja septembra će svi kupci pri prvoj kupovini biti besplatno učlanjeni u Klub knjižaru (čitaoci koji već poseduju člansku kartu Kluba knjižare Kreativni centar moći će da je koriste i u knjižari na Novom Beogradu).

Foto: Kreativni centar/Promo

Članovima Kluba knjižare imaju brojne pogodnosti: stalni popust od 15 odsto na izdanja „Kreativnog centra“ (osim za predškolske radne listove, udžbenike, radne sveske i dodatne materijale za osnovnu školu), redovno obaveštavanje o prodajnim akcijama, promocijama, druženjima sa autorima i ilustratorima i drugim događajima koji će se održavati u knjižari (kada situacija s virusom korona to dozvoli), učešće u nagradnim igrama koje će biti organizovane samo za članove kluba, mogućnost da osvoje vaučer (na svakih potrošenih 1.000 dinara kupci dobijaju jedan pečat i kada sakupe pet pečata, dobijaju vaučer u iznosu od 500 dinara koji mogu iskoristiti u knjižari).

Klub knjižara na Novom Beogradu biće i mala galerija ilustracije za decu te će do kraja oktobra posetioci moći da nabave ilustracije Boba Živkovića na platnu.

Foto: Kreativni centar/Promo

Među njima će se naći neke od najlepših ilustracija iz „Srpskih narodnih bajki“, slikovnica iz edicije „Pustolovine“, kao i iz Bobovih kalendara.

Narednih meseci u planu je i predstavljanje drugih ilustratora koji su sarađivali sa „Kreativnim centrom“, najavio je izdavač.

Radno vreme Kluba knjižare je radnim danima od 9 do 21 čas, subotom od 10 do 15 sati. Nedeljom knjižara ne radi.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare