Lilly Palmer
Lilly Palmer

Poslednjeg vikenda maja meseca Lilly Palmer, mlada DJ-ica koja stiže direktno iz Amsterdama debitovaće pred lokalnom publikom, dok će Guy J, jedan od glavnih umetnika nove progressve house generacije prirediti izvanredan šou za svoj jubilarni deseti nastup u Beogradu.

Ovog petka, 27. maja, u Barutani će po prvi put nastupiti autentična predstavnica evropskog andergraunda Lilly Palmer. Uz moćne, impulsivne techno i melanholične deep zvuke, intrigantne melodije i uzbudljive bas linije, te večeri, Lilly Palmer će stvoriti jedinstven i energičan vajb i poslati publiku na putovanje u drugu muzičku dimenziju. Njoj će se na bini pridružiti jaka domaća podrška – Ranchatek i Antrax aka Type Theory.

Lilly Palmer
Lilly Palmer

Zakoračivši u svet DJ-inga 2015. godine, njeni žanrovski neograničavajući i raznovrsni setovi odmah su dobili neverovatan feedback od strane publike. Način na koji Lilly Palmer rezonuje želje klupske zajednice izaziva sumanutu potražnju za ovom unikatnom umetnicom. Nastupala je po klubovima i festivalima od Evrope, do Izraela, Libana, Vijetnama, Čilea i Indije. Bavi se i produkcijom u studiju u Amsterdamu, a njena izdanja našla su se na Drumcode, Octopus, Spannung, Senso Sounds i

Spacemonki Records izdavačkim kućama.

Subota 28. maj rezervisana je za ljubitelje progresivnog zvuka i spektakularnu Lost & Found Showcase žurku na kojoj će nastupiti Guy J, jedan od vodećih DJ-eva i producenta izraelske elektronske muzičke scene, koji je poznat po svom jedinstvenom zvuku i muzičkom talentu. Te večeri njegov gost biće melodični čarobnjak Roy Rosenfeld, a domaćin mladi i talentovani producent i DJ Hobin Rude iz organizacije Progresivna Suza.

Guy J-ovu muziku obožavaju house, trance i techno fanovi. Njegovi setovi su hipnotički trekovi kroz čitav spektar house muzike, komponovani sa sadržajem originala, remiksa i edita. Guy J ima slobodu da spoji melodije iz svih žanrova zahvaljujući svom produkcijskom umeću i kreativnosti.

Guy J
Guy J

Zanemarivanje granica dovelo je njegovu žanrovsko raznovrsnu Lost & Found etiketu na sam vrh najznačajnijih anderground brendova, to je izdavačka kuća koja slavi raznovrsnost i ohabruje nove artiste, a rezultat je katalog koji se najbolje opisuje kao „dobra elektronska muzika“ u svojoj najčistijoj formi.

Roy Rosenfeld je bez sumnje jedan od najvećih talenata elektronske muzike u Izraelu. Njegov zvuk je jedinstven i prožet emocijama, a odlične produkcijske sposobnosti pomogle su mu da bude deo vodećih izdavačkih kuća širom sveta, kao što su All Day I Dream (Lee Burridge), Lost & Found (Guy J), Rumors (Guy Gerber) i nemačke legendarne izdavačke kuće Kompakt. Roy Rosenfeld stoji iza velikih numera kao što su „Epika“, „Lift Of Love“, „The Biggest Heart“, kao i niza uspešnih saradnji sa

Sebastianom Legerom poput „Creme“ i „Cherry On Top“. Veliki je ljubitelj dugih setova u kojima uspeva da dovede publiku do ekstremnog uzbuđenja, te ljubiteljima progresivnog zvuka za svoj debi u Barutani sprema izvanredan set.

Barutana ovog vikenda
Barutana ovog vikenda

U junu mesecu na programu Barutane su dva koncerta regionalnih legendi – sastava Hladno pivo, gostovanje legendi trance scene – Astral Projection, nastupi pionira drum’n’bassa – Ronija Size-a i LTJ Bukema uz pratnju Dynamite MC-ja, koncert jednog od najperspektivnijih izvođača savremene regionalne trap scene z++, gostovanje predstavnika pariske andergraund scene – Traumera, setovi londonskog techno i house producenta i DJ-a Mella Dee-ja i austrijskog house i disco muzičara –
Demuje, i koncert popularnog regionalnog repera Vojka V, dok je početak jula rezervisan za live nastup berlinskog producenta Bena Böhmera.

Ulaznice za sve događaje u Barutani su u prodaji putem Gigs Tix i Ticket Vision prodajnih mreža, kao i Cooltix onlajn platforme.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare