Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Tradicionalna Noć knjige počinje večeras i trajaće do 12. decembra, a održava se na 63 lokacije u knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca, saopšteno je iz izdavačke kuće Laguna, koja je organizator manifestacije.

Osim što će se pred čitaocima naći pedesetak hiljada naslova, kako domaće, tako i svetske književnosti, koji će moći da se kupe po specijalnim cenama, nižim i do 40 odsto, biće tu i pisci.

Sa čitaocima će se na različitim lokacijama družiti pisci do nedelje. Već danas u knjižari Delfi knjige će od 17 do 19 časova potpisivati Bojan Ljubenović, Nenad Stefanović, Miomir Petrović i Vladimir Vučinić, dok će u knjižari „Borislav Pekić“ biti Goran Marković, Ljubica Arsić, Dušan Petričić, Keri Čin, a Vladan Matijević u Čačku, u knjižari „Vladislav Petković Dis“.

U Delfiju će se sutra sa čitaocima družiti, između ostalih, Goran Skrobonja, Nenad Racković i Goran Gocić, u nedelju, danu koji je rezervisan za decu i Ljubivoje Ršumović, dok će u knjižari koja nosi Pekićevo ime sa čitaocima sutra, 11. decembra od 18.30 sati biti akademik Dušan Kovačević.

Bonus video:

Zašto je važno čitati

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar