Nikola Vranjkovic Foto: Zeljko Milojevic

Dve godine nakon poslednjeg nastupa u Kombank dvorani, Nikola Vranjković i njegov bend će u istom prostoru održati tradicionalni prednovogodišnji koncert. Ovoga puta koncert će biti održan u utorak 28. decembra, sa početkom u 20 časova.

– Iz poznatih razloga prošle godine nismo mogli da odsviramo naš veliki decembarski koncert. Radujemo se novom susretu sa beogradskom publikom, prethodni koncert u Kombank dvorani bio je nezaboravan – kaže Nikola uoči predstojećeg nastupa.

Pomenuti koncert održan pre dve godine, ostao je zabeležen na trostrukom albumu „Biološki minimum“ (Multimedia music) koji je Nikola Vranjković objavio krajem 2020. godine. U odnosu na taj nastup, postava benda doživela je jednu promenu, bas gitaru sada svira Miroslav Užarević Uža, nekadašnji član benda „Goribor“.

Ostatak benda je nepromenjen: osim Nikole, na bini Kombank dvorane 28. decembra pojaviće se bubnjar Vladan Božilović, Andrej Mladenović na perkusijama i gitaristi Danilo Nikodinovski, Milan Vučković i Ivan Zoranović, koji svira i klavijature.

Bonus video: Advent Zagreb Božićni praznici ukrasi trg jelke vino gastronomija

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar