Foto:promo

U petak 15. aprila u 21 čas u Anti Shopu Elektropionir koncertnu promociju novog albuma "Naočare za srce" održaće Sana Garić sa svojim sastavom.

Sana Garić je beogradska muzičarka i autorka. Predano se bavi koncertnom aktivnošću kroz saradnju sa mnogim bendovima i autorima i kao solo izvođač (autorska muzika za performanse i ambijentalna elektronska muzika).

Drugi album Sane Garić „Naočare za srce“ je objavljen u decembru 2021. godine i u fizičkom izdanju (3D CD). Album je dobio izuzetno pohvalne recenzije u Srbiji, regionu i svetu i, omogućio njenom bendu da predstavlja domaću scenu i na međunarodnim festivalima.

Tokom 2021. godine održani su koncerti na Strip festivalu (Herceg Novi), Nišville jazz festival (Niš), Festival uličnih svirača (Novi Sad) , Propaganda (Nikšić), a početkom 2022. godine, Sana Garić i njen sastav nastupili su, uz podršku i po izboru Radio Beograda I, u Groningenu u Holandiji na šou kejs festivalu u sklopu najveće muzičke platforme u Evropi pod nazivom „Eurosonic Noordeslag“.

Sana Garić
Sana Garić Foto: Dragan Mujan

Album “Naočare za srce” predstavlja kombinaciju svežih žanrova elektronske i plesne muzike, popa i art roka. Muziku potpisuje Sana zajedno sa članovima benda, a to su: Milorad Ristić – Miki (bas), Feđa Tom Franklin ( bubanj) i Dušan Ristić (gitara). Produkciju i mastering novog albuma potpisuje Radan Đorđevic – Rahmanee.

Bonus video: Prti Bee Gee objavili novi album ‘5+1’

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar