Predstava DOLCE VITA Foto:Promo/Madlenianum

Posle duže pauze, nastale zbog korone, a zatim i zbog smrti poznatog kantautora, voditelja i fotografa Minje Subote, romantična komedija „Dolče vita“ vraća se na Malu scenu Madlenianuma, saopštili su iz ovog tetra.

U petak, 28. oktobra od 20 časova, u ovoj priči o starom duhu Beograda nastupiće Snežana Jeremić Nešković, Ljiljana Stjepanović, Agnka Gaćeša Kostić, Tamara Aleksić, Branislav Zeremski i Vladimir Grbić u ulozi Minje Subote.

Predstava DOLCE VITA Foto:Promo/Madlenianum

Komad „Dolče vita“ prati dve generacije žena, vlasnica beogradske poslastičarnice sa dugom tradicijom, koje se bore da ostanu u korak sa sadašnjim vremenom. Život im se menja kada ih poseti gošća koja nosi porodičnu misteriju u obliku recepta za savršen život…

Ova predstava premijerno je izvedena 7. decembra 2018. po tekstu Jelene Paligorić Sinkević i postavljena je kao pobednik Konkursa za mlade pozorišne stvaraoce. “Dolče vita“ je okupila mladi autorski tim, na čelu sa rediteljem Jugom Đorđevićem, uz podršku scenografkinje Ivane Jelić, kostimografkinje Lare Popović, koreografkinje Anke Gaćeša Kostić i uz muziku Andreja Sinkevića.

Repriza je 6. novembra.

Bonus video: Premijera opere „Deca“ u narodnom pozorištu u Beogradu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar