Lažni profil Maje Gojković na Tviteru, Foto: Printscreen/Twitter/Maja Gojković Маја Гојковић/@MajaGojkovicRS

“Potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka kulture i informisanja Maja Gojković nema nalog na društvenoj mreži Twitter”, saopštila je danas pres služba Ministartsva kulture i informisanja.

Reakcija je usledila nakon što se na Tviteru pojavio profil @MajaGojkovicRS na kom piše da ga je kreirao „italijanski novinar Tomazo Debedeneti“.

“Ministarstvo kulture i informisanja obaveštava da potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka kulture i informisanja Maja Gojković nema zvaničan nalog na društvenoj mreži Twitter, kao i da je nalog koji je formiran na ovoj mreži i objave koje stoje nisu objave potpredsednice Vlade i ministarke kulture i informisanja. Istovremeno, napominjemo da Ministarstvo kulture i informisanja ima nalog jedino na društvenoj mreži Facebook. Slučaj lažnog predstavljanja biće prijavljen nadležnim institucijama”, stoji u saopštenju Ministarstva kulture i informisanja.

Maja Gojković svojevremeno je bila veoma aktivna na Tviteru, odnosno nikad nije demantovala da je @MajaGojkovic bio njen nalog o čemu smo pisali u tekstu “Maja Gojković i kultura: Necenzurisane laži ministarke kulture” nakon njenog izbora.

Bivši tviter nalog Maje Gojković, Foto: Printscreen/Twitter/Maja Gojković/@MajaGojkovicRS

Ovaj nalog više ne postoji na tviteru.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar