Foto: Vulak/Promo

Književni klasici u izdanju "Vulkana" biće na popustu do 28. februara, čitaoci koji ih poruče preko sajta će moći da kupe dva naslova po ceni jednog, a dostava na području Srbije je besplatna, saopšteno je danas iz ove izdavačke kuće.

Među delima neprolazne vrednosti koja se mogu poručiti preko sajta „Vulkana“ su „Quo vadis?“ nobelovca Henrika Sjenkjeviča, Izabrana dela Džejn Ostin, Izabrana dela sestara Bronte, „Filozofija u budoaru“ Markiza de Sada, „Madam Pompadur“ braće Gonkur, „Prorok“ Halila Džubrana, biografija Džeka Londona iz pera Irvinga Stouna pod nazivom „Mornar na konju“, „Prohujalo s vihorom“ Margeret Mičel, „Satanski stihovi“, „Deca ponoći“ i „Kihot“ Salmana Ruždija, „Blaga je noć“ F. Skota Ficdžeralda, „Doba nevinosti“ Idit Vorton…

U ovoj izdavačkoj kući i posebno preporučuju čitaocima nekoliko naslova. Među njima su „Madam Pompadur“, priča zasnovana na biografiji istorijske ličnosti, o ženi koja je „od sasvim obične devojčice postala jedna od najznačajnijih ličnosti u istoriji Francuske“, istorijsku sagu „Quo vadis?“, smeštenu u vreme starog Rima i pisanu „veličanstvenim stilom“, po kojoj je snimljen i čuveni film 1951. godine, kao i drugi tom Izabranih dela sestra Bronte.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar