Rasel Brand Foto: EPA/HANNAH MCKAY

Knjiga "Oporavak Rasela Brenda" izašla je u izdanju izdavačke kuće Arete. Iskrena, duhovita, cinična i inspirativna ispovest o problemima zavisnosti kroz koje je prošao ovaj britanski komičar i glumac.

Ko bolje poznaje zavisnisnost od bivšeg zavisnika? Oslobodivši se iz čeljusti heroina, alkohola, seksa, hrane i slave, Rasel Brand se vratio da pomogne zavisnicima i njihovim bližnjima da naprave prve korake ka oporavku, obuhvativši suštinske, univerzalne istine o savremenom društvu i ljudskom stanju.

Foto: Promo

Na jedan dirljiv, posvećen i topao ljudski način, Rasel Brand svojim primerom daje podsticaj zavisnicima da pronađu nov način života. Zakoračite na put duhovnog buđenja i otkrivanja najskrivenijeg sopstva koji, ne ostavljajući mesta za obmanjivanje ni sebe ni drugih, vodi ka unutrašnjoj ljubavi i slobodi od vezivanja, kaže se u saopštenju izdavača.

Rasel Brand (1975) je nagrađivani britanski komičar, glumac, radio-voditelj, jutjuber, influenser. Poznat je po ulogama u filmovima Zaboravljanje Sare Maršal, Priče za laku noć, Bura, Smrt na Nilu. Pozajmljivao je glas likovima u animiranim filmovima za decu Simpsonovi i Grozan ja 1 i 2.

Privukao je pažnju knjigama Revolution, Mentors: How To Help and Be Helped, dok je knjiga Oporavak postala bestseler Njujork Tajmsa. Kao aktivista, Rasel pokreće niz političkih i kulturoloških pitanja: socijalna nejednakost, korporativni kapitalizam, problemi zavisnosti, klimatske promene, pristrasnost medija.

Bonus video: Balkan Bordello . najava predstave u Njujorku

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar