Foto: ZooMUE

Glumci Narodnog pozorišta Sarajevo, posle sinoćnjeg nastupa na jubilarnom Jugoslovenskom pozorišnom festivalu, danas su odlučili da Užice bude grad u kome će primiti i vakcinu protiv koronavirusa.

Kako su glumci iz Sarajeva rekli danas za ZoomUE, svakako su planirali da dođu u Srbiju da se vakcinišu ali im je drago da su dolazak na pozorišni festival mogli da iskoristiti i na ovaj način.
Zahvalni su gradu Užicu kao i zdravstvenim radnicima koji su im to omogućili.
Umetnički direktor Narodnog pozorišta Užice Nemanja Ranković kaže za Nova.rs da je za pozorište i za grad Užice, zadovoljstvo i čast da su glumci mogli da iskoriste mogućnost vakcinacije u gradu domaćinu.
Glumci pred vakcinaciju Foto: ZooMUE
„Velika nam je čast što je jedan broj glumaca, pošto je naš festival regionalnog karaktera, izrazio želju da se vakciniše baš kod nas i da učešće na festivalu bude i prilika za jednu jako važnu stvar u vremenu pandemije kao što je vakcinacija. Još je veće zadovoljstvo što smo tu njihovu želju mogli, zahvaljujući Gradu i Zdravstvenom centu , mogli i da im ostvarimo“, kaže Ranković.
Narodno pozorište Sarajevo, na 25. po redu Jugoslovenskom pozorišnom festivalu, sinoć, druge festivalske večeri izvelo je predstavu „O medvjedima i ljudima„.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare