"G.I.JOE – ZMIJSKE OČI" Foto:promo

Film "G. I. Joe Zmijske Oči” od danas je na repertoaru domaćih bioskopa.

Henri Golding tumači glavnu ulogu tvrdoglavog samontnjaka koji je primljen u drevni japanski klan, Arašikage, nakon što je spasio život nasledniku. Po dolasku u Japan, Arašikage ga uče Zmijske Oči tajnama nindža ratnika, ali mu pružaju i nešto za čime je dugo žudeo. Tu je našao i svoj dom. Međutim, kada tajne iz njegove prošlosti budu otkrivene, Zmijske Oči će morati da prođe ispit savezništva i časti, čak iako to znači gubitak poverenja onih njemu najbližih.

Film je zasnovan na likovima G.I. Joe, a pored Godlinga, pojavljuju su i Endrju Kodži kao Olujna Senka, Ursula Korbedo kao Baronica, Samara Viving kao Skarlet, Haruka Abe je Akiko, Tahehiro Hira je Kenta i Iko Uvais kao Čvrsti majstor.

Ova, kako se navodi u najavi, vrhunska akcija i fantazija, biće prikazivana u bioskopima od Beograda preko Novog Sada, Zrenjanina, Subotice, Sombora, Niša, Kragujevca, Kraljeva, Užica, Čačka, Šapca. Požarevca Mladenovca, Smedereva, Bora, Vrnjačke Banje, Vrbasa, Kovina, Stare Pazove, Gračanice, do Podgorice, Budve, Nikšića.

U bioskopu Cineplexx Galerija Belgrade ovaj film može se doživeti u IMAX formatu.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar