Juan Mekgregor
Foto:Screenshot/Youtube/Movieclips Trailers

Komedije, biografske priče, naučno-fantastični filmovi, ovoga puta iz Amerike i sa Kube, obeležiće narednu nedelju u onlajn bioskopu "Moj OFF", a zvezda "virtuelne sale" biće škotski glumac Juan Mekgregor.

Naučno-fantastična romansa „Zoi“, priča o ljubavi između ljudi i tehnološki unapređenih bića, sa Mekgregorom u glavnoj ulozi, naći će se u onlajn bioskopu Moj OFF od 25. jula, a njegov drugi film „Miles Ahead“ o džez legendi Milesu Dejvisu koji u jeku svoje legendarne karijere nestaje iz očiju javnosti, besplatan je za posetioce bioskopa „Moj OFF„.

 

 

Kućni bioskop, koji u okolnostima pandemije korona virusa neprekidno prikazuje najaktuelnija autorska ostvarenja, s namerom da i u predstojećim boljim vremenima nastavi sa obogaćivanjem repertoara, od subote donosi pred ljubitelje filma nekoliko novih naslova i jedan namenjen mlađoj publici – porodičnu komediju „Leto za velike stvari“ prikazanu na 12. Kids festu.

Istinita priča „Juli“ o poznatoj tamnoputoj baletskoj zvezdi Karlosu Akosti, čija je karijera obeležena fascinantnim svetskim uspehom i koji je bio prvi tamnoputi igrač koji je dobio ulogu Romea na londonskom Kraljevskom baletu, naći će se od 25. jula, u bioskopu „Moj OFF“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar