Sigorni Viver u filmu "Moja godina sa Selindžerom"; Foto: Promo/FEST

Na programu PostFESTum, koji će ove godine trajati čak sedam dana, od 17. do 23. maja, biće prikazano 33 ostvarenja iz redovnog programa 49. FEST-a.

Usled specifičnih okolnosti održavanja FEST-a zbog pandemije i smanjenog kapaciteta bioskopskih dvorana, festival ove godine želi da izađe u susret svojoj vernoj publici, kao i svima onima koji tokom redovnog održavanja festivala nisu uspeli da pogledaju svoje filmske favorite, navodi se u saopštenju organizatora.

PostFESTum će se održavati u Domu omladine Beograda i bioskopu Sinepleks Ušće. Na repertoaru će, između ostalog, biti ovogodišnji dobitnik Oskara za glavnog glumca, Entoni Hopkins u filmu „Otac“, debitantsko ostvarenje „Lihvar” Nemanje Ćeranića, animirano-dokumentarni „Prizori iz života džukca” Tanje Brzaković, „Moja godina sa Selindžerom“ sa Sigorni Viver i Margaret Kvoli, tuniski kandidat za Oskara „Čovek koji je prodao svoju kožu”, film „Putevi kojima nisam pošao” u kome naša Branka Katić glumi rame uz rame sa svetskim zvezdama Havijerom Bardemom i Salmom Hajek, nagrađivana ostvarenja „Noć kraljeva” francuskog reditelja Filipa Lakota, „Ljubavne afere” njegovog zemljaka Emanuela Murea, iranski film „Bez izbora“ reditelja Reze Dormišijana, i drugi.

Ulaznice za PostFESTum su u prodaji na blagajnama Doma omladine Beograda (DOB) i bioskopa Sinepleks Ušće. Karte za projekcije u DOB mogu se nabaviti i onlajn, preko sajta www.tickets.rs, kao i na svim Ticket Vision prodajnim mestima.

Kompletnu satnicu programa PostFEST-um možete pogledati ovde.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar